Broderigarn

Der er som regel altid gode tilbud på broderigarn på nettet. Vi har fundet et par af de bedste lige nu.

A. Infinity Hearts broderigarn 100 ass. farver set til 199,00 kr – Før 250,00 kr.

B. Infinity Hearts megapakke med 500 ass. farver og redskaber. Set til 1.023 kr – Før 1.705 kr.

C. Infinity Hearts kæmpepakke med 200 ass. farver og redskaber. Set til 543,00 kr. Før 905,00 kr.

D. Infinity Hearts kæmpepakke med 200 ass. farver. Set til 299,00 kr. Før 499,00 kr.

Det bedste broderigarn

At prøve at finde ud af broderigarn er noget, der får vores hoveder til at dreje. Som nogen, der er selvlært (og stadig lærer), har det været svært at finde svar på, hvad det bedste broderigarn er. Vi ved ikke, om vi kan fortælle dig hvad det bedste broderi garn er, men vi kan i det mindste fortælle dig, hvad vi kan lide at bruge. Her er de garner vi har prøvet, i rækkefølge efter vores favorit til vores mindste favorit.Vi har spurgt vores broderi-ekspert Maibritt hvad hun foretrækker.

Linned/bomuldsblanding

For nylig begyndte jeg at bruge en blanding af linned/bomuld som jeg elsker. Det er lidt hårdere at sy igennem end mit 100% linned, men jeg kan godt lide at jeg ikke behøver at bekymre mig om, at mine tråde vises lige så meget bagpå. Jeg elsker farvevalgene, og jeg elsker hvor blød den er. Dette er bestemt mit favoritgarn til at brodere med lige nu.

100% linned

Mit første broderiprojekt nogensinde var på 100% linned, og det er fortsat et af mine yndlingsgarn at brodere med. Der er forskellige trådtællinger for linned og ting der forvirrer mig, men jeg kan bare lide at holde tingene enkle og få mine fra en god garnbutik. Der er måske noget derude, der er af bedre kvalitet, men jeg har lavet masser af projekter med det og havde ingen problemer. Det er lidt tyndere og kan have tendens til at klæbe lidt hvis du trækker for stramt, så bare vær opmærksom på dette.

100% bomuld

Hvis du vil sy på et mønsterstof, er 100% bomuld en god mulighed. Når jeg siger 100% bomuld, skal du tænke på den største del af stoffet i butikken, som quiltere normalt bruger. Prøv at få en tungere følelse af bomuld, hvis du kan. Det er ikke min foretrukne ting at sy på, da jeg foretrækker, at mine sømme folder lettere, men det kan give nogle smukke resultater.

Andet broderitråd

Vær ikke bange for at prøve forskellige ting. Du kan også brodere på jeans, t-shirts (med noget påstrygning) og endda lærredsko! Jeg har med succes broderet på lærredsposer, selvom mine fingre gjorde ondt lidt efter. Hvis du ikke er sikker på, om det fungerer kan du altid lave nogle prøvesømme for at prøve det. Hav det sjovt med det! Det er dét brodering handler om.

Broderigarn og tilbehør

Broderienåle: Ikke bare enhver synål kan bruges når det gælder brodering. Der er nåle designet specielt til netop dette håndværk.

Stof: Når du vælger dit stof, skal du sørge for at vælge et stof med en løsere vævning. Vi vælger normalt bomulds- eller linnedstoffer.

Sakse: Du har brug for et lille skarp saks for at klippe din dtråd. Stol ikke på din køkkensaks til at gøre arbejdet. Forkæl dig selv med et par dejlige broderisakse. De er rimelig i prisen, lette at holde og skarpe nok til at skære trådene let. Plus, de er ganske smukke!

Broderiring: For at holde dit stof stramt, skal du bruge en broderiring der passer til dit valgte stof. Vælg gerne dem i træ.

Vandopløselig pen eller blyant: Du skal også bruge en vandopløseligt markeringsspen til at markere dit valgte stof. Disse penne er geniale, da mærkerne kan vaske væk med lidt vand når du har afsluttet dit projekt.

Opbevaring: Organisation er nøglen til brodering. Heldigvis er der mange muligheder der ikke ødelægger budgettet.

Når du starter med dit broderigarn

Ville det ikke være rart, hvis vi kunne knipse emd fingrene og blive en øjeblikkelig broderiproff? Desværre laver de fleste nye brodere (og endda erfarne eksperter) fejl, os selv inkluderet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at undgå nogle “fejl” der nemt kan ungås, så vi har samlet en liste over fem almindelige fejl, som mange af os har lavet:

Bøjning for løst eller for stramt: Når du placerer stoffet inde i ringen, skal du sørge for at trække det stramt. Hvis du ikke gør dette, kan det resultere i forkert placerede sømme og huller.

Læser ikke et mønster: Hvis du følger instruktionerne linje for linje, opfordrer vi dig til at læse videre. Det kan virke kontraproduktivt, men at læse igennem hele mønsteret igennem, før du starter et projekt vil spare dig for meget tid.

Kontrollerer ikke bagsiden af ​​dit arbejde: Det er helt sikkert, at fronten af ​​dit arbejde er vigtigst, men at ignorere bagsiden vil helt sikkert føre til et mindre end imponerende færdigt projekt, som fejl undertiden kan vise sig igennem.

Arbejder i dårlig belysning: Mange ignorerer behovet for bedre lys. Hvis du anstrenger dig for at se hver søm, skal du investere i en forstørrelseslampe. Vores foretrukne lampe er en justerbar Prym forstørrelseslampe med LED der er perfekt til håndarbejde.

Du glemmer fastheden: Selvom du finder en naturlig rytme med tid og øvelse, skal du være nøje opmærksom på hver eneste søm, når du begynder at brodere. Pas på ikke at trække stingene for stramt, men undgå også at ikke trække dem stramme nok. Der er en læringskurve her, så bliv ikke modløs. Prøvelser og fejl forventes af en broderi-nybegynder.

Når du afslutter dit broderi-projekt

Du er færdig med dit første broderiprojekt. Tillykke! Men hvad nu? Der er utallige måder at vise dine færdige projekter på. Her er bare et par:

  • Vis dit projekt i en broderiring eller ramme.
  • Sy det færdige stykke på en pude, dynen eller viskestykket.
  • Føj det færdige arbejde til tøj.
  • Forfin almindelige lagener eller puder.
  • Forvandl dit arbejde til en gave. Du kan også oprette kopholdere og indkøbsnet med dine broderiprojekter, som alle er gaveværdige.

Det er virkelig forbløffende, hvad der kan laves med bare en tråd og nål. Broderi har eksisteret i århundreder, og det er fortsat en populær hobby blandt folk i alle aldre over hele kloden.

Hvis du leder efter en engagerende, skøn hobby, er brodering muligvis lige noget for dig.

Hvis du ikke er bekendt med broderi, er det hovedsageligt at sy et design på stof. Denne proces lyder muligvis enkel – og det kan det være! Imidlertid kan denne broderikunst være ret kompliceret, og mulighederne er næsten uendelige.

Broderi stammer fra det tredje århundrede fvt. i det gamle Kina. På det tidspunkt var beklædning latterligt dyr, så kunsten at brodere blev født af nødvendighed. I stedet for at poste penge i nyy tøj, når det gamle tøj var slidt, blev der brugt broderi til at reparere tøjet.

Det var ikke kun kineserne, der udnyttede en tråd og en nål. Broderede genstande er indvundet i Sverige, der går helt tilbage til år 700. Disse tidlige værker var langt fra detaljerede; broderere brugte kun basissømme i de tidlige dage.

I græsk mytologi er Athena bedst kendt som krigens gudinde, men hun er også blevet kaldt håndværkets gudinde. Sammen med vævningen perfektionerede Athena broderikunsten. Ikke overraskende blev hobbyen kendt som et håndværk for de velhavende.

Broderi blev populært overalt i verden, og i slutningen af ​​det 18. århundrede transformerede den industrielle revolution den gamle kunstform. Et håndværk, der kun havde været muligt at lave i hånden i århundreder, blev pludselig produceret af en maskine.

Selvom broderi har været populært globalt gennem historien, førte den store recession i 2007 til et løft i håndværkets popularitet, da folk begyndte at spare penge ved at lave genstande, de normalt ville købe. Og mens økonomien er forbedret siden disse dage, er håndværket stadig populært og vokser fortsat i popularitet.