Drops garn opskrifter

Vælg mellem dette fremragende sortiment af norsk garn til at strikke eller hækle noget fantastiske tøj til rimelige priser. Med base i Oslo begyndte Drops (Garnstudio) i 80’erne og har altid været en stor leverandør af moderigtigt strik og hæklet garn og mønstre.

Med over 30 år inden for strikke -og hækledesign tilbyder DROPS Design en af ​​de mest omfattende samlinger af strikkemønstre på internettet – oversat til 17 sprog. I dag tæller deres sortiment 248 kataloger og 9030 mønstre, så der er masser at gå i gang med, og helt sikkert et møsnter du vil synes om.

Herunder kan du se en række af de flotte strikkemønstre. Der findes både løsopskrifter og strikkekataloger. De fremhævede mønstre rangerer lige fra begynderniveau til erfarne strikkere.

Drops strikkeopskrifter damer

Se de flotte mønstre og mange flere hos Rito.dk. Lige nu er der tilbud på Drops mønstre. Gå direkte til mønstrene her.

Drops strikkeopskrifter baby

Der er intet bedre end at strikke til babyer. Og bruger du kvalitetsgarn fra Drops kan tøjet gå i arv og bruges mange år frem. Vi har fremhævet nogle flotte mønstre som både nybegyndere og strikkeeksperter kan få glæde af. Se mange flere strikkeopskrifter fra Drops her.

Drops strikkeopskrifter herrer

Drops garn tilbyder en masse flotte opskrifter på strik til herre. Forkæl en heldig herre med en dejlig lun sewater eller strikket cardigan. Igen fremhæver vi Rito.dk, da de simpelthen har et udvalg af Drops opskrifter til herrer der bare rummer alt fra trøjer til sokker. Find de flotte mønstre her.

Drops garn forhandler

Drops uld kan bruges til strikning og hækling, hvilket gør det til et af de bedste multifunktionsgarn på markedet. Disse produkter er også fremragende værdi for pengene, og fordi de kombinerer god kvalitet med overkommelige priser, kan vi med sikkerhed sige, at de er en fast favorit blandt vores besøgende. Du kan købe Drops strikkegarn online her:

  • Rito.dk – har lige nu 32% rabat på Drops Merino garn
  • Strikkes.dk – lige nu 37% rabat på udvalgte Drops garner
  • Fiksefingre.dk – helt op til 46% rabat på udvalgte Drops produkter

Udforsk traditionelle uld- og bomuldsfibre sammen med overdådige alpaca- og merinovariationer. Drops-serien er stilfuld, men alligevel designet til maksimal komfort og varme, hvilket er nøjagtigt hvad du ville forvente af et firma med så stærke nordiske rødder. Mærkets signaturstil er sofistikeret, men alligevel alsidig. Drops kollektion af garn tilbyder en af ​​de mest omfattende farveområder, så hvis du har en meget specifik farve i tankerne til dit næste projekt, eller hvis du er på udkig efter nye og spændende toner, er du sikker på at finde en god løsning her.