Garn udsalg

Velkommen til vores lille garnunivers. Kom og se de gode garn udsalg. Vi har fundet tilbud på alle dine yndlingsmærker, inklusiv Hjertegarn, Dale Garn, Drops Garn, Viking Garn & Svarta fåret Garn.

Strikkeopskrifter


Julestrik

–> Julestrik
Strikkeropskrifter

Find strikkeopskrifter til lækre designs og projekter. De koster sjældent mere end 30 kr, og du finder strikkeopskrifter til både damer, herrer og til baby. Start dit nye strikkeprojekt allerede i dag. Se bl.a. de flotte Drops strikkeopskrifter til damer og herrer, babyer og børn. Du kan se de viste opskrifter hos Hobbygarn.dk

Merino garn udsalg

Lige nu op til 35% rabat hos Strikkes.dk

Merino uld garn er noget af det lækreste garnuld du kan strikke med. Det er super blødt mod huden og er ideelt til baby- og børnetøj.


Mohair garn tilbud- Stofgiganten.dk altid gode garntilbud

Mohair garn er super lækkert både at strikke og hækle med. Dets mange gode egenskaber gør det til noget af det mest populære garn at strikke med.


Se det flotte Alpaca garn hos Hobbygarn.dk

Alpaca garn er perfekt til huer, vanter, halstørklæder og sweatre. Garnet kan bruges til alle dine projekter.


Bomuldsgarn – altid gode tilbud hos Rito.dk

Bomuldsgarn er praktisk, lækkert at arbejde med og kan bruges til alt – uanset sæson eller gør-det-selv projektet. Og så er der altid gode bomuldgarn tilbud på nettet.


Der findes så mange fantastiske strikkeopskrifter og hæfter, at der helt sikkert er noget der lige rammer dig på inspirationsnerven – vi elsker at bladre strikkeopskrifter igennem og bare lade idéerne strømme ind over os.

De nyeste tilbud på Hjertegarn

Strik til baby

Strik til baby

Strik lækkert, blødt og varmt strik til babyer. Hvad er bedre end at starte sit strikkeprojekt og vide, at en lille ny skal svøbes i det blødeste babytæppe eller den skønneste lille sweater. Uanset om du er mor, bedstemor eller noget helt trejde, så er tanken om at skabe noget lækkert til den lille ikke til at modstå. Og heldigvis finder der et hav af flotte strikkeopskrifter på dansk – lige fra det klassiske babytæppe og svøb til flotte små sparkedragter og små striktrøjer. Du finder en masse flotte strikkeopskrifter til baby hos bl.a. Rito.dk og strikkes.dk. Du kan også se en masse strikkeopskrifter under vores kategori: Strik til baby

Lær at strikke strømper til hele familien

Strikke strømper 1

Forskellen mellem et par hjemmestrikkede strømper og dem fra butikken er på samme måde som forskellen mellem bomuld og cashmere. (Ingen fornærmelse af bomuld! Cashmere er bare ekstra lækkert). Hvis du nogensinde har haft et par hjemmestrikkede strømper på, så ved du at håndstrikkede strømper svarer til en enestående varm og skøn fornemmelse. Så selvom du er en nybegynder inden for strikkeverdenen, så er de helt sikkert umagen værd. Se de flotte strikkeopskrifter fra Svarta Fåret.

Garn til ethvert strikkeprojekt

Der findes en masse forskelligt garn på markedet, og der findes lige så mange måder at bruge det på. Uanset om du er nybegynder eller har strikket i mange år, vil du kunne finde en helt ny variant og farve, en ny elasticitet i garnet eller evne til drapering. Der sker noget nyt hele tiden og det er mildest talt bøvlet at følge med udviklingen. Men det medfører heldigvis en masse muligheder for alle os strikkeglade mennsker der elsker at gå i gang og fuldføre nye strikkeprojekter.

Så spring ud i det med åbent sind, og forkæl dig selv med den nærmest meditative proces det er at strikke og hækle. Uanset om du vil strikke med merino uld, alpaca garn, bomuldsgarn, mohair eller hvad du nu beslutter dig for, så finder du garn tilbud, garn, og strikkepinde af højeste kvalitet på nettet. Så det er bare med at gå på opdagelse i alle mulighederne. Se også vores oversigt over garnbutikker med garn tilbud.

Håndarbejde & hobbyprojekter

Er du lige så glad for håndarbejde som os? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi er nemlig vilde med hele gør-det-selv universet. Er du til keramik, brodering, syning eller noget helt fjerde, så deler vi gerne vores erfaringer og idéer med dig. Og endnu bedre – har du idéer eller gode oplvelser, må du hellere end gerne dele med os og de andre besøgende.

Vi finder gode garn udsalg på nettet

Velkommen til Garn-udsalg.dk. Vi er lille gruppe strikketossede personer, som elsker alt der har at gøre med at strikke, hækle, brodere og generelt bare håndarbejde i sin bredeste betydning. Men det er absolut det at strikke der har førsteprioritet. Vi har allesammen det til fælles, at vi elsker at strikke til familie, venner, kolleger og vores hjem.

Vi ønsker, at de som gerne vil begynde at strikke eller hækle nemt kan finde garn tilbud, garntilbehør og strikkeopskrifter til gode priser. Er du erfaren strikker, så finder du helt sikkert også noget du kan bruge. Vi prøver at inddrage alt relevant fra strikkeverden, så du nemt kan finde inspiration og idéer til dine projekter. Vi samarbejder med mange af Danmarks bedste garn butikker som alle har en masse forskelligt garn at tilbyde. Uanset om du er på udkig efter garn på tilbud, strikkepinde, strikkeopskrifter eller noget helt fjerde, så finder du det helt sikkert her på siden.

Bomuldsgarn tilbud – strikkegarn

Der er en lang række fibre, der bruges til at oprette garn, som du kan bruge til strikning og hækling, og de kommer fra forskellige kilder. Garn fremstilles af en gruppe fibre, der er snoet sammen til dannelse af en kontinuerlig streng. De fibre, der bruges til at skabe disse garn, inkluderer dyrefibre, plantefibre og syntetiske fibre. Der er fordele og ulemper ved hver type fiber og garn, men med en så bred vifte er du sikker på at finde den perfekte type garn til dit projekt.

Alpaca

Alpaca-fibre svarer til fåruld og er en anden naturlig dyrefiber. Den høstes fra Alpaca, og selvom den ligner fåreuld, har den dog forskellige karakteristika. Det indeholder ikke lanolin, hvilket gør det allergivenligt og det er varmere end fåruld. Alpaca garn blev først brugt i de tidlige 1800-er i England, selvom det krævede en vis indsats for at blive et brugbart materiale. Dette skyldes, at garnet blev vævet ind i et camlet-stof, som ikke fungerede godt med alpakka-garnet. Når varp- og skudmetoden blev introduceret, kunne alapca-garn væves til et vellykket stof.

Se alpaca garn her.

Fåruld

Der er et par forskellige former af fåruld, afhængigt af fårets race og hvor ulden kommer fra. De to mest almindelige typer fåruld er merino og lopi, hvor merino garn er den mest almindelige og dyrebare type fåruld.

Se merino garn her

Bomuld

Bomuld er et meget populært garn til tråd- og tekstilfremstilling med en række forskellige typer, der kan dyrkes og bruges. De 3 mest populære typer bomuld, der bruges til garnfremstilling, er egyptisk bomuld, Pima bomuld og amerikansk bomuld. Hver har deres egne fordele frem for den anden. Egyptisk bomuld er den længste bomuldsfiber og er blødere end de andre typer bomuld. Amerikansk bomuld fås som den største mængde farver takket være at den kan tage farvestof bedre end andre typer bomuld. Pima bomuld er en blanding mellem egyptisk og amerikansk bomuld med egenskaber af begge dele.

Se bomuldsgarn tilbud

Silke

Silke produceres af insektlarver, så de kan danne pupper. Bombyx mori, også kendt som silkeormen, producerer den mest vidt kendte form af silke.

Nylon

Nylon er en meget populær syntetisk fiber, der først blev brugt i 1935. Den bruges ofte til beklædning, nemlig strømpebukser, men kan også bruges til bildele, elektrisk udstyr og film til emballering af madvarer. Nylon blev skabt til at være en syntetisk erstatning for silke på grund af, at silke blev knapt under 2. verdenskrig. Det blev brugt til producent faldskærme, flakveste og køretøjsdæk.

Polyester

Polyester er en anden populær type syntetisk fiber, og den bruges mest til tøj. Polyester er en kategori af polymer, der inkluderer naturlige kemikalier, såsom cutin og syntetiske kemikalier. Naturbaserede polyestere er bionedbrydelige, men de fleste syntetiske er ikke. Polyestertråd kan bruges til at skabe stoffer, der bruges i beklædning, møbler og sengetøj og endda genstande som en musemåtte. Polyester kan også blandes med naturlige fibre såsom bomuld, hvilket kan ændre egenskaberne i det førdige materiale. Polybomuld, der er blandet med bomuld, er modstandsdygtig mod revner og rynker og er et meget stærkt garn. Det går også at tøjet ikke krymper.

Bambus

Bambusfibre er generelt for korte til at blive brugt til at skabe en naturlig fiber, men bambusmassen kan bruges i kombination med en kemisk proces til at skabe rayon, der er syntetisk fiber. De miljømæssige fordele ved bambus er stadig gyldige, da de kan høstes uden at dræbe planten, de optager kulstof, de producerer ilt og de kontrollerer jorderosion. Den største miljømæssige fordel ved bambus er, at den kan vokse og sprede sig hurtigt uden meget brug af vand, pesticider eller gødning.

Syntetiske fibre

Syntetiske fibre bruges ofte til at skabe garn, fordi de er mere holdbare end de fleste naturlige fibre, og de kan let farves med forskellige farver. Der er andre populære fordele såsom pletbestandighed, vandisolering og strækning, der får mange til at vælge en syntetisk fiber frem for en naturlig fiber.

Viscose garn (Rayon)

Viscose garn eller Rayon er fremstillet cellulosefiber, der ofte fremstilles af oprenset cellulose fra træ og plantemasse. Selvom processen starter med træ- eller plantemasse, skaber den kemiske proces den gennemgår, en halvsyntetisk fiber uden nogen identificerbare egenskaber for den originale naturlige fiber. Der er forskellige metoder der bruges til at skabe rayon. Der er acetatmetoden, der involverer reaktionen med ceullose og eddikesyreanhydrid der danner celluloseacetat. Den resulterende fiber kan bruges til at lave cigaretfiltre og spillekort. Der er også cuprammonium-metoden, der involverer at kombinere cellulose med kobber og ammoniak for at gøre cellulosen til en opløselig forbindelse. Den resulterende fiber fra denne proces er meget fin og har en silkefølelse og bruges ofte i sommerkjoler og bluser.

Den mest populære metode til at skabe rayonfibre er viscose-metoden. Denne metode blev oprettet for at skabe en kunstig silke. I dag er der mange typer naturlige fibre, der kan bruges til at skabe denne proces, såsom hampemasse eller bambusmasse. Selvom disse fibre bruges i processen, kan det endelige produkt ikke betragtes som et naturligt produkt på grund af den involverede kemiske proces.

Garn udsalg & køb på nettet

Få tips til at håndtere den sjove, men til tider udfordrende opgave med at købe garn online. Vi elsker at shoppe efter garntilbud. Der er noget virkelig tilfredsstillende ved at tilføje alle slags garn til indkøbskurven, drømme om dagen hvor budgettet (og opbevaringspladsen!) Ikke forhindrer os i at klikke på “Gå til indkøbskurv” og bare købe det hele.

At købe garn på nettet har masser af fordele. Du kan spare penge på luksusgarn, da du ofte kan få garnet til en nedsat pris. Du kan også købe garn online en masse, hvor du snupper snesevis af samme farve på én gang. Og selvfølgelig leveres garnet lige til din dør – noget, der er meget værdsat hos travle strikkere. Så det at finde tilbud på garn online er nemt, praktisk og ligetil. Selvom det kan være sjovt at købe garn udsalg online, har det også nogle ulemper. Du kan ikke mærke garnet, og garnfarven på computerskærmen er ofte ikke den samme som farven i det virkelige liv. Hvis du dog er skarpsindig, er der dog måder, du kan komme omkring det på.

Garn-udsalg hos forhandlerne

Når du skal ud og købe garn til dine projekter, er det godt at søge på google inden du beslutter dig for hvilken forhandler af stof og tilbehør du vil købe hos. Der findes et hav af garn butikker på nettet, og de vil alle gerne sælge til dig, naturligvis. Og når alt kommer til alt, så er de danske forhandlere af garn yderst kvalitetsbevidste og opmærksomme på nyheder fra både de kendte og mindre kendte garnmærker.

Så når du leder efter garnudsalg på nettet, så er det i bund og grund sortimentet du bør være opmærksom på. Har du god erfaring med Dale Garn for eksempel, så kunne du jo prøve et nyt mærke af. Har du altid strikket med merino uld, så er det måske på tide at prøve alpaca garn….og sådan kan vi blive ved. Det vigtigste er bare, at du har valgmulighederne og informationen om de enkelte garntyper. Derfor har vi bl.a. lavet en række guides til garn og redskaber så du kan læse lidt om de enkelte produkter inden du køber. Se for eksempel vores guide til uld garn, garnetiketter og strikkefasthed.