Mayflower garn

Mayflower er et dansk garnmærke som i 1951 blev etableret som et ”flagskib” for dansk garn. I daglig tale omtales Mayflower som ”den med skibet”. I firmaets spæde start var det især bomuldsgarn der var fokus på, men siden er der udvidet med mange forskellige slags garn. I dag er det muligt at finde deres garn i blandinger, mohair, akryl og mange flere varianter.

Med det store sortiment kommer også en masse muligheder for at strikke og hækle en lang række forskellige projekter. Det er nemt at finde de flotte garner hos de danske forhandlere af Mayflower garn.

Firmaet er beliggende i Brønderslev i Nordjylland, og har desuden et et tilknyttet showroom hvor du kan se og mærke garnet inden du køber. Har du spørgsmål hjælper det søde personale dig hellere end gerne.

Strik til hverdagen

Det er dejligt nemt at strikke tøj til hverdagen med det lækre garn, og du kan lave alverdens flotte kreationer. Strik huer, vanter, sweaters og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Prøv for eksempel Mayflower Easy Care uld som kommer i fire lækre varianter. Denne type er en tynd type uld garn som egner til en lang række strikkeprojekter. Uldgarnet er organisk og giver dig mulighed at ånde i det, også når der er tale om en god tyk sweater.

Udover Easy Care finder du i kategorien også Cosmos og DaCapo. Alle varianterne kommer i et væld af farver, så er der helt sikkert noget for dig.

Prøv også Mayflower Chunky som består af 100% Merino uld, som er den fineste variant af fåruld. Merino Chunky varianten er specielt velegnet til til knætæpper, tæpper, alt til interiør og plaider. Og er du kuldeskær, så kan et halstærklæde af Chunky merino holde dig varm i de kolde måneder.

Se også de flotte strikkeopskrifter fra Mayflower

Mayflower har en masse flotte strikkeopskrifter som du helt gratis kan hente på deres hjemmeside og komme i gang med strikkeriet. Du finder blandet opskrifter til lune sweaters, sjaler, tæpper og babytøj og meget mere.