Hvad kan man strikke med bomuldsgarn?

Bomuldsgarn forvirrer ofte mange strikkere. Du har måske spurgt dig selv “Hvad kan jeg strikke med bomuldsgarn?” Dette kan skyldes, at vi er så vant til at arbejde med de to mest almindelige typer garn: akryl og uld. Det er nemt; akryl kan bruges til at lave næsten alt, billigt og vaskbart, og uld er ideelt til varme og hyggelige strik. Som det viser sig, har bomuld fordelene ved både akryl og uld, og kan bruges til så meget mere end køkkenstrik, men lad os starte med dem.

Opvaskestykker, grydelapper og andet køkkenstrik

Bomuldsgarn er virkelig ideelt til køkkenstrik på grund af dets absorbans, vaskbarhed og holdbarhed. Hvis du leder efter et miljøvenligt alternativ til opvaskebørsten, som du kan vaske igen og igen, vil en simpel håndstrikket vaskeklud være et udmærket alternativ. Derudover bør du overveje at bruge akrylgarn til at fremstille varmebrikker eller grydelapper, men da akryl i det store hele er plast, kan høje varmer smelte fibrene, hvilket gør bomuld til et vidunderligt og billigt alternativ. Se nogle af vores ideer til køkkenstrik fremstillet med bomuldsgarn. Se strikkeopskrifter på karklude hos Rito.dk.

Lette sweaters and T-shirts

Hvis du kigge på nogle almindelige t-shirts i dit skab ser du sandsynligvis på mærket, at det er lavet af mindst en procentdel bomuld. Åndbarheden af bomuld slås måske kun af linned og bambusgarn, hvilket gør det ideelt at bære i de varmere måneder, eller et ekstra lag til at have under dit uldtøj om vinteren for at holde sveden i skak. Husk bare på, når du laver din sweater eller top, at bomuld ikke er særligt elastisk, så du bør sikre dig, at pasformen ikke er for stram. Mønstrene nedenfor er lavet af bomuld eller bomuldsblandingsgarn.

Sjaler og babytæpper

Akryl er uden tvivl det bedste valg for både baby- og større tæpper på grund af dets billige pris. Og det faktum, at det er maskinvaskbart og allergivenligt. Heldigvis er bomuld noget, du bare kan smide i vaskemaskinen, og det vil ikke irritere babyens (eller din) følsomme hud. Mens det har en tendens til at være lidt dyrere end akryl, er det ofte et mere behageligt valg, hvis du bliver varm mens du sover på grund af dens åndbarhed og absorberingsevne. Bemærk, at nogle gange kan bomuld føles lidt ru, så en bomulds-akrylblanding eller et bomuldsgarn, der føles blødt på dine fingre er dit bedste alternativ. Tjek disse muligheder.

Indkøbnet og tasker

Hvis du er som os, er din taske sandsynligvis et sort hul, hvor alt der kan passe indeni, vil ryge derned og det vil sandsynligvis rode i bunden. Det kan være noget kedeligt at rense taskerne, men det er let bare at dumpe indholdet af din strikkede taske ud på bordet og kaste det i vaskemaskinen når det er lavet af bomuldsgarn. Bomuldsgarn kan også være perfekt til strandtasker, da der er en stor chance for at blive våd derude, og det er superabsorberende og hurtigtørrende. Her er nogle af vores favoritter!

8 kommentarer Tilføj dine
 1. I always used to read post in news papers but now as I
  am a user of web therefore from now I am using net
  for articles or reviews, thanks to web. asmr 0mniartist

 2. I am actually happy to read this weblog posts which contains lots
  of helpful facts, thanks for providing these information.
  asmr 0mniartist

 3. Hi there, You have done an incredible job. I will definitely digg it and
  personally recommend to my friends. I am sure they will be
  benefited from this website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *