Julestrik

Der er noget helt specielt ved julen. Vi har sammensat en stor guide fuld af julestrik og hækle-idéer. Fra lækre sokker og vanter, legetøj, bamser og interiør, har vi fundet nogle af de bedste gaver til at give til venner og familie i år.

Sjove julesweatre med motiver – Se strikkeopskriften her

julebluse-drops-design

Garnkit til Drops design julesweatre fra Rito.dk.

Se det hos forhandleren

I sidste del af vores guide har vi sammensat nogle af vores foretrukne hækleprojekter. Vi har fundet en masse god og hyggelig hækleinspiration her op til jul.

Julen er en af ​​de bedste tider af året. Giv nogen en gave af skønt garn såsom en sweater, et blødt tørklæde eller et par festlige sokker. Desuden er julestrikkemønstre lige så fulde af glæde og varme.

Men det kan være en udfordring at vælge nøjagtigt, hvilke mønstre der skal strikkes til dine kære. Vil din kære husbond foretrække en trøje eller et tørklæde? Ville din barnebarn foretrække en hue eller en trøje? Vil din bedste ven lide fingerløse handsker eller luffer? Der er mange til at overveje med jule strik.

Disse julestrikkemønstre hjælper dig med at gøre beslutningen lidt nemmere.

Strik julegaver til manden

Manden eller kæresten kan være den vanskeligste at strikke til. Han vil ikke gå med den strikkede hue du lavede sidste år, fordi den er “for kradsende.” Han nægter at bære et tørklæde, fordi han “ikke har noget imod kulden.” Og få ham til at tage de strikkede vanter på er en udfordring. Men frygt aldrig! Disse gratis strikkeopskrifter er mande-godkendte, så den kære husbond er sikker på at elske dem. Han kan simpelthen ikke sige nej til disse klassiske og bløde strik!

Julestrik til børnebørnene

Det er så skønt at strikke til små. At fremstille strikkede babytrøjer, hatte, huer, tæpper, støvletter og mere er sand glæde, og disse julestrikkemønstre giver dig masser af sjove ideer til strikkede gaver til børnebørnene. Fra babytrøjer til juletræer til julehuer og hatte for at holde babyens lille hoved varm, er disse gratis strikkeopskrifter festlige, sjove og hyggelige. Den lille er muligvis ikke gammel nok til at værdsætte disse julemønstre, men de er sikker på at få mor og far til at smile. Klæd babyen ud som julenisse med disse babystrikkemønstre, og del nogle grin med hele familien over, hvor sød den lille ser ud. Fordi hvad er sødere end at pynte baby med hatte og trøjer, som du selv hat lavet? Fra den sjove babyhat til den klassiske og yndige Baby Sweater, vil den lille ny være hyggeligt og festligt klædt på i enhver af disse strikkeopskrifter til jul.

Strikkede gaver til teenagere

Teenagere er en anden udfordring at strikke til. Hvad er trendy? Hvad vil de gerne have? Hvad vil de faktisk bruge? Teenageres til tider svingende humør g’r det heller ikke nemmere. Så undgå besværet og kig i stedet efter en enkel klassisk strik. Disse julestrikkemønstre er enkle, stilfulde, så de er sikker på at tilfredsstille enhver teenager. Med gratis strikkeopskrifter som er teen-venlige, er din julegave sikker på at blive en favorit. (Hvilket siger meget, fordi at behage teenagere er ingen let bedrift!).

Jule strik til hele familien

Nogle gange vil du lave strikkede gaver til hele familien, ikke kun én person ad gangen. Det er her disse julestrikkemønstre kommer ind. Fra matchende julehyer til personlige strømper til hvert medlem af familien, er disse strikkede gaveideer perfekte til hele banden. Hele familien er sikker på at bære store julesmil, når de ser disse sjove og tankevækkende strikkede gaveideer. Og glem ikke kæledyrene! Der er et par mønstre til kæledyrstrik her, som du bare ikke kan må misse. Fordi hvorfor skulle vores pelsede venner gå glip af al det sjove?

Julestrik til venner og familie

Disse julestrikkemønstre er perfekte til enhver anden, der ikke falder inden for kategorierne ovenfor. Venner, naboer, kolleger, din anden fætter og grankusinen. Alle fortjener en lille strikket ting, og disse gratis strikkeopskrifter er gode at idéelle til det. Når du bringer varm, munter, juleagtig glæde til den der modtager dem, vil du elske, hvor enkle og dejlige disse strikkemønstre virkelig er. Uanset om du vil pynte en julegave eller en flaske vin til under juletræet, har disse mønstre dækket “alle andre”. Så læn dig tilbage, slap af og nyd at strikke gaver til alle de specielle mennesker i dit liv.