Bomuldsgarn tilbud

FInd bomuldsgarn tilbud fra landets bedste forhandlere af garn og tilbehør. Vi har kigget lidt på tilbuddene og har udvalgt nogle til dig. Se blandt andet tilbud på bomuldsgarn fra de kendte mærker som Dale Garn, Drops garn, Hjertegarn og Järbo Garn.

Järbo Garn – 100% bomuldsgarn fra Rito.dk

(A) Järbo 8/4 100% bomuld fra 21 kr, (B) Järbo Nova 100% bomuld fra 18 kr, (C) Järbo Eko 100% bomuld fra 22 kr, (D) Järbo soft 100% bomuld fra 18 kr.

Svenske Järbo Garn er et af nordens bedste forhandlere og leverandørere af garn. De er yderst bevidste om kvalitet, bæredygtighed og absolut også dyrernes velfærd. Garnerne stammer fra Island, Peru, Bolivia og Australien.

Hjertegarn bomuldsblandinger fra Rito.dk

(A) 50% Merinould 50% Bomuld fra 29 kr, (B) 50% Uld 25% bomuld 25% Silke fra 38 kr, (C) 60% Bomuld 40% Akryl fra 23 kr, (D) 70% Bambus 30% Bomuld fra 24 kr.

Hjertegarn er en dansk leverandør af kvalitetsgarn til hele norden. Med snart 95 års erfaring ved de hvad godt garn er – og det viser sig tydeligt i deres garner. Ren topkvalitet til gode priser.

Mayflower bomuldsgarn 20% rabat lige nu

Mayflower 100% bomuldsgarn – lige nu hos Stofgiganten.dk

Intet andet materiale er helt som bomuld. Det er den vigtigste af alle naturlige fibre og tegner sig for halvdelen af ​​alle fibre, der bruges af verdens tekstilindustri.
Bomuld har mange kvaliteter, der gør det til det bedste valg til utallige anvendelser:

  • Bomuldsfibre har en naturlig drejning, der gør dem så velegnede til spinding i et meget stærkt garn.
  • Vandets evne til at trænge lige ind i fiberens kerne gør det let at fjerne snavs fra bomuldsbeklædningen, og folder fjernes let ved at stryge.
  • Bomuldstof er blødt og behageligt at bære tæt på huden på grund af dets gode fugtabsorberende egenskaber.
  • Statisk elektricitet opbygges ikke let på tøjet.

Selvom det altid er praktisk året rundt, er bomulds bedste tid til at skinne i de varmere sæsoner. Denne fantastiske fiber er ikke fremmed for strikning, men bomuld opfører sig lidt anderledes end andre almindeligt anvendte fibre. Lad det ikke skræmme dig! Bomuld er mere alsidig, end du måske tror. Uanset om du ønsker at lave maskinvaskbart børnetøj, robust boligindretning eller delikate blonde sjaler, så finder nedenfor nogle gode projekter og tip til at arbejde med denne vidunderlige plantebaserede fiber:

• Bomuld har meget lidt elasticitet. Det betyder, at garnet ikke strækker eller hopper tilbage, som uld eller andre fibre måtte have. Denne egenskab er lidt mindre synlig i bomuldsblandingsgarn, især når der er en god procentdel af uld eller syntetisk fiber i blandingen.

• Bomuldsgarn er generelt maskinvaskeligt og tørbart – men hvis du vil have en rigtig nøjagtig pasform, skal du prøve en farveprøve først for at teste for svind. Sørg for at måle din farveprøve, før du er færdig med den, og vask / færdig derefter den på samme måde som du vil være dit færdige stykke. Ligesom et nyt jeanspar, vil et nyligt strikket bomuldstøj ofte krympe lidt i den første vask. Ligeledes som nye jeans, blødgør disse bomuldsstrik på den mest behagelige og holdbare måde.

• Ligesom med dine foretrukne jeans vil farvet bomuldsfarver falme med tiden, hvilket giver det det bløde, strandagtige look. Hvis du bruger farver i høj kontrast ved siden af ​​hinanden, skal du sørge for at farveprøve og teste for farvefasthed. Merceriserede bomuld har en lysere overflade, så farverne har en tendens til at være mere levende, mens kammet bomuld har en mere mat finish og vil have en tendens til at falme lidt hurtigere.

• Bomuld kan dog være glat. For nyere strikkere foreslår vi, at du bruger bambus nåle.

Selvom det kan være lidt anderledes at arbejde med, er bomuld et vidunderligt garn. Med en lille forståelse af egenskaberne ved dette alsidige, overkommelige garn, kan du strikke tøj og tilbehør, der er smukt og varer evigt. Se vores samrbejdspartneres gode bomuldsgarn tilbud her på siden.