Strikkekit

Uanset om du er nybegynder, eller du har strikket i årevis er der strikkekits der passer til enhver smag. Herunder kan du finde en masse flotte strikkekits hos Strikkes.dk. De har en masse lækre kits til hele familien.

Strikkekit dame

Strikkekits hos Strikkes.dk


Strikkekit herre

Flotte strikkekits til herrer hos Strikkes.dk


Strikkekit baby

Strik flotte kreationer til den lille. Se strikkekits til babyer her.

Strikkekit til begyndere

Et projekter der er perfekt til begyndere, er et tørklæde. Det er enkelt at lave, og med flere strikkeopskrifter bliver du mere selvsikker i din strikning.

For begynder-strikkere

For dem af jer der er begyndere, er strikkekit værdifulde elemter i en strikkers repertoire af mange grunde. Alle strikkere, selv de mest erfarne af os, var en gang begyndere.

Vores liv kan blive meget hektisk, og det er meget stressende at prøve at afbalancere alt dit ansvar! Derfor vender så mange af os til at strikke for hjælpe os med at koble af og slappe af. For en strikker er strikning som meditation for en buddist; det hjælper med at rydde dit sind og refokusere.

Nu er det jo alt sammen meget godt, men ofte bliver vores liv så travlt og så hektisk, at vi ikke har tid at sætte ti side for at strikke! Når alt kommer til alt, så givende og afstressende som det er, er strikning meget tidskrævende, især hvis du har et massivt projekt at gennemføre, såsom et tørklæde eller tæppe.

Der er ingen tvivl om dette. Strikning kan være meget vanskeligt! Især når et mønster er særlig kompliceret, eller et projekt kræver indviklede sting.

På nogle dage er du måske klar til at give op. Men det er her vores herlige redning kommer ind! Strikkesæt er fantastiske for begyndere af mange grunde.

De sparer tid, alt kommer i en pakke, klar til brug.

Der er også specifikke strikkesæt designet til begyndere, så intet er for kompliceret eller tidskrævende. De fleste strikkesæt-projekter kan oprettes og afsluttes hurtigt og effektivt.

Som vi nævnt ovenfor, er strikkekits perfekte til begynder-strikkere i alle færdighedsniveauer.

For mere avancerede strikkere har du nogen gange et projekt der skal være færdigt inden for en tidsgrænse. Hvilket mønster, hvilken type garn, hvilken farve? Her er tre punkter du bør være obs på og kigge efter i et strikkesæt:

  • Kvalitetsnåle
  • Kvalitetsgarn
  • Er det let at følge mønsteret med klare instruktioner?